-
Rolled Meat Sausages [Rullepølse]
Hvis du er vant til skiveskåret pålæg hvor antallet af E-numre er omvendt proportionalt med smagsindholdet, vil en hjemmelavet rullepølse være en åbenbaring.
-
Papa's Chili Sauce
Kom stærkt gennem livet med en hjemmelavet chilisauce.
Advarsel: den er vanedannende, og vil uden tvivl hurtigt få stærke ben at gå på.
-
Mama's Biscotto di Prato
Traditionelle italienske småkager som er hårde ved tandsættet, men det er umagen værd. Kan med succes opblødes i alkoholrige væsker.
-
Banana Bread by Aunt Bente
Amerikanske fristelser. Hvis du ikke har råd til en rejse til Californien, kan du trøste dig med denne dejlige kage. Det er næsten som at være over there, hvis du lukker øjnene og tager et stykke banana bread - eller to.
-
The World's Easiest Oatmeal Cookies
Den dovne bagers favorit. Hvis nogen påstår at de ikke kan bage, kan de jo altid starte hér. Nemmere bliver det ikke. Keep It Simple Stupid, som det hedder på nydansk.
-
'Skjærereir' by Kristine From Næsodden
Små norske lækkerier, som endnu engang beviser, at kulturel udveksling med fjerne egne absolut kan anbefales.
-
Austrian Cinnamon & Apple Cake
En klassiker som ikke kan gentages for ofte. Du kan spise den hele året, og du behøver ikke at jodle eller at stå på ski for at nyde denne bløde saftige formkage.
-
Kaj's Swedish Baking Pan Pancake
Pandekager fra hinsidan. Hvis man ikke orker at lave luftvendte pandekager til hele børnehaven, kan du med denne svenske udgave klare opgaven i en bradepande. Mums!
-
Christmas Mustard
Hvad er en jul uden sennep? Sennep skal der til og her har alle mulighed for at sætte deres helt personlige præg. En af grundene til at der eksisterer så megen forskellig sennep er, at det er så nemt at lave. Prøv!
-
Kristine's Peppernuts [Pebernødder]
Der er jo én god grund til at pebernødder hedder pebernødder - og det er jo fordi de indeholder peber. En pebernød skal være stærk, og det er disse pebernødder. Hvis du er forsigtigt anlagt, kan du jo dosere efter dit temperament.
-
Homemade Æbleskiver
Æbleskiver fedter og sprutter, når der bages på komfuret. Men når du nu alligevel har brugt 1 1/2 time på at finde æbleskivepanden frem fra gemmerne… Og glem så dem fra frysedisken!
-
Håkonskager
Smør, mel og sukker i den rette blanding… og vupti Håkonskagen ser dagens lys. Jo enklere du bager, jo større krav til råvarerne. Så drop margarinen, drop det afblegede sukker og drop det konventionelle mel - hvis du tør.
Use left/right arrows to navigate the slideshow or swipe left/right if using a mobile device